Organizatorii Festivalului Rock Your Mind au anuntat ca si-au atins obiectivele pe care si le-au propus in ceea ce priveste prima editie a Festivalului, astfel incat doresc sa sprijine rockerii romani care merita sa vada un Festival cu muzica, sunet
Organizatorii Festivalului Rock Your Mind au anuntat ca si-au atins obiectivele pe care si le-au propus in ceea ce priveste prima editie a Festivalului, astfel incat doresc sa sprijine rockerii romani care merita sa vada un Festival cu muzica, sunet si lumini cum nu s-au mai vazut in Romania.
In acest sens, organizatorii au decis sa permita accesul a doua persoane contra costul unui singur bilet.
Pe 25 noiembrie, la Sala Polivalenta, fanii rockului vor avea ocazia sa vada cel mai mare Festival rock in sala din Romania - noua ore de cel mai bun rock si tone de wati de sunet si lumini asigurati de cei mai buni profesionisti.
Cele mai bune trupe romanesti de alternative si nu-metal, Altar, Implant Pentru Refuz, Luna Amara si Timpuri Noi, vor canta pe o scena gigant si isi vor prezenta cele mai noi productii muzicale.
Pentru prima data in Romania, alaturi de trupele romanesti sunt prezente unele dintre cele mai bune trupe straine ale genului, Clawfinger, Subscribe, Cheesy, Point Blank si Alternosfera.
Cei mai buni DJ de gen din Romania, Kirk si DJ Hefe, vor veni sa intretina atmosfera inca de la deschiderea usilor de acces in sala si sa pregateasca publicul pentru trupele prezente in Festival. Organizatorii au decis ca aceasta prima editie a Festivalului sa fie cadou de sfarsit de an pentru rockerii romani. Biletele din promotia "1+1=1" (doua persoane pe un bilet) pot fi achizitionate din magazinele retelei Diverta din Diverta Plazza Mall, Diverta Mall Vitan, Diverta Unirii, Diverta Scala (Fosta Hollywood Music & Film) si Sala Palatului. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.