Atacantul Ionel Danciulescu a declarat ca isi doreste sa se intoarca la Dinamo, dupa expirarea contractului cu Shandong Luneng, echipa din prima liga a campionatului Chinei. "Nu vreau sa mai raman aici, dar nu se stie niciodata. Vreau sa ma intorc la
Atacantul Ionel Danciulescu a declarat ca isi doreste sa se intoarca la Dinamo, dupa expirarea contractului cu Shandong Luneng, echipa din prima liga a campionatului Chinei. "Nu vreau sa mai raman aici, dar nu se stie niciodata. Vreau sa ma intorc la Dinamo si impreuna cu Claudiu (n.r. - Claudiu Niculescu) sa rupem plasele portilor", a spus jucatorul, care va reveni maine in tara, deoarece campionatul chinez s-a incheiat. Danciulescu ar mai fi dorit si in continuare la Shandong, evolutiile sale fiind foarte apreciate, insa trebuie ca asiaticii sa convinga atat pe Dinamo, cat si pe atacant, pentru un nou imprumut. Danciulescu era la curent cu ultimele rezultate ale "cainilor". "Am vazut ca au pierdut cu Farul, acum cu Argesul... cu sase puncte puteau fi departe acum de Steaua si Rapid. Pacat! Sper sa isi revina si sa faca un meci mare cu TSKA Moscova", a mentionat fotbalistul. Nicolae Badea, seful CA de la Dinamo, a declarat ca Danciulescu este un jucator important pentru formatia din Stefan cel Mare. "Danciulescu este apreciat de suporteri mai mult decat in momentul in care evolua in tara. Dupa atitudinea din ultimul timp, e clar ca acestia si-au intors fata catre el. Danciulescu este un jucator complet, foarte important pentru Dinamo si il asteptam", a mai spus Badea. Totusi, chiar daca revine maine in tara, "Danciu-gol" nu poate juca pentru Dinamo decat din retur. "Contractul este valabil pana la 31 decembrie, iar Danciulescu nu poate juca decat din retur", a explicat ieri Alexandru Boc, vicepresedintele LPF. Altfel, planul de intarire a lui Dinamo cuprinde si aducerea lui Catalin Munteanu, caruia ii expira in acest an contractul cu Atletico Madrid sI care si-a dat acordul sa vina in "Groapa".
Mijlocasul, care a fost imprumutat la Murcia, din Segunda Division, s-a accidentat grav in septembrie si este asteptat sa-si reia pregatirea abia in ianuarie. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.