Muzeul National al Literaturii Romane (MLR) a gazduit ieri, luni 21 noiembrie, un sir de manifestari culturale. Mai intai, la ora pranzului, a fost lansat volumul de versuri "Pacatele tineretii" al lui Gabriel Stanescu (aparut la Editura Muzeului). A
Muzeul National al Literaturii Romane (MLR) a gazduit ieri, luni 21 noiembrie, un sir de manifestari culturale. Mai intai, la ora pranzului, a fost lansat volumul de versuri "Pacatele tineretii" al lui Gabriel Stanescu (aparut la Editura Muzeului). Au prezentat Marin Mincu si Traian T. Cosovei.
Dupa-amiaza, a fost lansata o alta carte, de asta data o surpriza: "Catifea", volum de proza semnat de Florin Zamfirescu, cunoscutul actor (Editura "20 lei"). Au prezentat Anca Fusariu, Iolanda Malamen si Alex. Stefanescu.
De asemenea, in contextul acestei din urma lansari, a fost vernisata o expozitie de acuarele a pictoritei Rodica Toth-Poiata. (D.C.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.