Voleiul romanesc a avut parte de ghinion la tragerea la sorti a grupelor de calificare la Euro 2007, ambele reprezentative fiind distribuite in grupe foarte puternice. De altfel, pana si presedintele forului european, Andre Mayer, a recunoscut ca sel
Voleiul romanesc a avut parte de ghinion la tragerea la sorti a grupelor de calificare la Euro 2007, ambele reprezentative fiind distribuite in grupe foarte puternice. De altfel, pana si presedintele forului european, Andre Mayer, a recunoscut ca selectionatele de seniori si senioare ale Romaniei fac parte din cele mai puternice serii de calificare. "Tragerea la sorti a scos din urne grupe echilibrate valoric. Totusi, la masculin, Grupa C este de departe cea mai dificila, fiind greu de prevazut cine va ocupa primele doua locuri. Iar la feminin, cea mai interesanta este Grupa F", a punctat Mayer, adaugand ca la masculin se vor lupta 28 de echipe pentru noua locuri, iar la feminin sunt prezente la start 25 de grupari nationale. Conform datelor oficiale prezentate de CEV dupa evenimentul la care au participat si presedintele FRV, Gheorghe Visan, si secretarul general Viorel Manole, in cursa de calificare la Euro 2007 din Rusia, reprezentativa masculina a Romaniei a picat in Grupa C, alaturi de Germania, Bulgaria si Moldova sau Letonia (n.n. - vor juca in turul preliminar). La feminin, Romania va evolua in seria F, alaturi de Croatia, Belarus si Bosnia-Hertegovina. Se vor califica la turneul final echipele de pe primul loc, in vreme ce ocupantele locurilor secunde vor juca un baraj. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.