Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde face eforturi pentru a consolida relatia formatiunii democrate cu Partidul Popular European (PPP). Popularii, la a caror doctrina PD a aspirat in aceasta vara, isi pregatesc inca de acum Congresul care va avea lo
Vicepresedintele PD Sorin Frunzaverde face eforturi pentru a consolida relatia formatiunii democrate cu Partidul Popular European (PPP). Popularii, la a caror doctrina PD a aspirat in aceasta vara, isi pregatesc inca de acum Congresul care va avea loc pe 30-31 martie, anul viitor, la Roma. Reprezentantii PPE pun la punct problematica ce va fi abordata in cadrul Congresului, printre teme numarandu-se si pozitia formatiunii referitoare la economia functionala de piata, migratia, precum si alte subiecte de interes european. Sorin Frunzaverde ne-a precizat ca si in PPE se discuta problematica integrarii Romaniei in UE. "Tocmai de aceea e foarte important sa ne facem temele pana la sfarsitul lunii martie, cand se va definitiva continutul Raportului de Tara. Pana la acea data trebuie sa ne acoperim toate golurile, sa ne punem la punct capitolele asumate asupra carora ni s-a atras deja atentia", a comentat Frunzaverde. Mai mult, democratul spune ca in problema integrarii nu se va mai discuta de acum despre tandemul Romania-Bulgaria, ci cazul fiecarei tari va fi analizat separat. "Daca o tara isi face temele si e pregatita penru integrare nu trebuie sa o astepte pe cealalta ale carei performante in perspectiva integrarii nu au fost la nivelul asteptarilor", a mai spus democratul. (Valentina DELEANU)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.