Consiliul Director al FC Farul a decis in cadrul unei sedinte ce a avut loc sambata schimbarea denumirii Stadionului "Gheorghe Hagi", unde echipa constanteana isi disputa partidele de pe teren propriu. Directorul executiv Florentin Chiforeanu a decla
Consiliul Director al FC Farul a decis in cadrul unei sedinte ce a avut loc sambata schimbarea denumirii Stadionului "Gheorghe Hagi", unde echipa constanteana isi disputa partidele de pe teren propriu. Directorul executiv Florentin Chiforeanu a declarat ca principalul argument adus in favoarea schimbarii denumirii stadionului a fost acela ca Hagi este in viata si a adaugat ca decizia urmeaza a fi ratificata de Adunarea Generala. "Cel mai greu a cantarit in decizia de a schimba denumirea stadionului faptul ca Hagi este in viata. Astfel, din respect pentru marele fotbalist Hagi, Consiliul Director a votat, la propunerea galeriei, schimbarea denumirii stadionului in Farul. Propunerea a fost inaintata Adunarii Generale, ce va avea loc sambata viitoare", a explicat Chiforeanu. (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.