Echipa campioana a profitat de infrangerea dinamovistilor si s-a apropiat la doua puncte de ""caini"", care ocupa in continuare prima pozitie in clasament. FILM. Inceputul jocului a creat senzatia ca Steaua va claca din nou pe teren propriu din ca
Echipa campioana a profitat de infrangerea dinamovistilor si s-a apropiat la doua puncte de ""caini"", care ocupa in continuare prima pozitie in clasament.

FILM. Inceputul jocului a creat senzatia ca Steaua va claca din nou pe teren propriu din cauza lipsei sprijinului oferit de suporteri. Tiberiu Balan a deschis scorul in minutul 13 dintr-un penalty obtinut de Ferfelea. Avantajul studentilor nu a tinut mult. ""Capitanul"" gazdelor, Mirel Radoi, revenit dupa accidentarea provocata de rapidistul Ionut Rada, a restabilit egalitatea in minutul 18, dupa care Nicolae Dica a adus campioana in avantaj. Linistea a fost asigurata inainte de pauza de Banel Nicolita care a facut ca tabela sa arate 3-1. Repriza a doua s-a jucat doar pentru ca asa trebuia. Victoras Iacob si-a facut norma de un gol pe meci, punctand in minutul 56.
ARBITRAJ. Arbitrul Marian Salomir a acordat eronat penalty-ul din care Sportul a deschis scorul. Reluarile televiziunilor au aratat ca Ferfelea a simulat, dar ""centralul"", desi foarte aproape de faza, a aratat punctul cu var. Golul patru al Stelei a fost marcat din pozitie de ofsaid, asistentul Nicolae Marodin fiind vinovat de acest lucru.
COMPLIMENT. ""A fost un meci fara istoric. Steaua nu marcase de trei meciuri si era greu ca acest lucru sa se intample si in al patrulea. Steaua este favorita nu numai in campionat, ci si in Cupa UEFA, unde ii vad in finala. De obicei, pronosticurile mele se adeveresc. Jucatorii mei au crezut ca va fi un meci usor,
i-am vazut deconectati si
le-am spus ca vor lua multe goluri. In repriza a doua l-am folosit pe Mazilu fundas central pentru ca nu aveam alta solutie in lot. Am avut doar doi fundasi centrali valizi"", a spus antrenorul Sportului, Dan Petrescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.