Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va intalni, in aceasta seara, selectionata similara a Norvegiei, in cadrul semifinalelor "World Cup" din Danemarca, dupa ce a reusit sa se claseze pe primul loc in grupa A, acumuland doua victorii si o re
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va intalni, in aceasta seara, selectionata similara a Norvegiei, in cadrul semifinalelor "World Cup" din Danemarca, dupa ce a reusit sa se claseze pe primul loc in grupa A, acumuland doua victorii si o remiza. Aflate pe ultima suta de metri inaintea Mondialelor din Rusia, la fel ca si restul competitoarelor de la Aarhus, tricolorele pregatite de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi s-au autodepasit in prima faza a intrecerilor si au pus la punct echipe de calibru, precum Coreea de Sud (34-23) si Suedia (29-28), iar cu selectionata tarii gazda, campioana olimpica si mondiala, a fost obligata de arbitrii in ultima secunda de joc sa se multumeasca doar cu un rezultat de egalitate: 28-28. Conform datelor oficiale, adversarul de azi al reprezentativei romane s-a clasat pe locul secund in grupa B, dupa ce a pierdut derby-ul cu Rusia, cu 31-35. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.