Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti a pus sechestru pe marca clubului Steaua si pe trei active in contul datoriei de 40,2 milioane de lei noi pe care AFC o are catre stat. Directorul general al Fiscului bucurestean, Cristian Stoina, ne-a
Directia Generala a Finantelor Publice Bucuresti a pus sechestru pe marca clubului Steaua si pe trei active in contul datoriei de 40,2 milioane de lei noi pe care AFC o are catre stat. Directorul general al Fiscului bucurestean, Cristian Stoina, ne-a declarat ca marca va fi evaluata de specialisti in domeniu in urmatoarele zile, insa se poate ca aceasta sa nu valoreze mare lucru. Pe de alta parte, cele trei active care vor fi scoase la licitatie la sfarsitul acestei luni sunt un calculator, o imprimanta si un televizor, declarate de oficialii clubului. Evaluarile Fiscului arata ca acestea au o valoare de aproximativ 160 de milioane de lei vechi (16.000 de lei noi). "Oricum, proprietatile cele mai importante ale lui Becali sunt in afara Bucurestiului", a precizat Stoina. (A.G.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.