Managerul general Mihai Stoica (foto) a dialogat ieri pe chatul FC Steaua cu fanii, declarandu-le ca nu se pune problema aducerii lui Cosmin Olaroiu, demis de la Poli Timisoara, in staff-ul tehnic al campionilor. Oficialul din Ghencea s-a referit sI
Managerul general Mihai Stoica (foto) a dialogat ieri pe chatul FC Steaua cu fanii, declarandu-le ca nu se pune problema aducerii lui Cosmin Olaroiu, demis de la Poli Timisoara, in staff-ul tehnic al campionilor. Oficialul din Ghencea s-a referit sI la parcursul echipei sale in campionat. "Imi este teama de Dinamo. Nu cred ca mai putem ajunge pe Dinamo pana la finalul turului, sper doar ca distanta sa nu se mareasca", a spus oficialul stelist. "In rest, suntem in grafic. Meciurile cu echipele mici reprezinta un complex de care trebuie sa scapam. Daca anul trecut eram disperat dupa campionat, acum vreau in primul rand sa depasim recordul de meciuri in Cupa UEFA. Meciul cu Halmstads trebuie tratat foarte serios", a comentat Stoica. Managerul Stelei a afirmat ca nici un jucator important nu va fi transferat in tara si ca din sezonul urmator arena din Ghencea va fi modernizata, iar gazonul schimbat in intregime. MM Stoica a tinut sa lamureasca si conflictul cu Dorinel Munteanu, dupa ce amandoi s-au acuzat reciproc de indepartarea lui Walter Zenga de pe banca Stelei cu trei etape inainte de incheierea campionatului trecut. "Sunt sigur ca am fi luat titlul cu Walter pe banca. Acesta este regretul meu, ca la decernarea tricourilor de campioni n-a fost prezent decat Massimo Pedrazzini. Oricum, cu Dorinel nu mai avem nimic de impartit, probabil ne vom intalni si vom pune lucrurile la punct. Nu sunt ranchiunos si nu uit ce a facut la Steaua", a comentat Stoica. Acesta a mai anuntat ca anul viitor, pe 7 mai, cand se vor implini 20 de ani de cand Steaua a castigat Cupa Campionilor Europeni, va avea loc meciul de retragere al presedintelui Marius Lacatus, intr-o intalnire "Old number 7 and friends". Stoica a adaugat ca pana atunci va fi gata si o sala de trofee. Managerul ros-albastrilor a declarat ca, daca li s-ar fi intamplat unor suporteri stelisti sa fie retinuti in Bulgaria, asa cum au patit cinci fani dinamovisti, a doua zi era la Sofia. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.