In tara
Vremea se va incalzi apreciabil. Cerul va fi mai mult noros in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si la munte, unde vor cadea precipitati - pe ari extinse si insemnate cantitativ; vor fi ninsori, care vor conduce la crestere
In tara
Vremea se va incalzi apreciabil. Cerul va fi mai mult noros in Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si la munte, unde vor cadea precipitati - pe ari extinse si insemnate cantitativ; vor fi ninsori, care vor conduce la cresterea stratului de zapada (cu cel putin 15 cm), cu tendinta de transformare in lapovita si ploaie. In restul teritoriului, cerul va fi variabil; precipitatile slabe si izolate, predominant sub forma de ploaie. Vor fi conditi de producere a poleiului. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari la munte, viscolind zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, cu valorile mai mari in Campia Romana si in Dealurile Moldovei, iar cele minime intre - 6 si 4 grade.
La Bucuresti
Vremea se va incalzi apreciabil. Cerul va fi variabil, cu innorari noaptea, dar conditile de precipitati vor fi reduse. Vantul va prezenta unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 10-11 grade, iar cea minima de 0-2 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.