In tara
Vremea va fi racoroasa, si, in general, instabila. Ziua, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse la munte, in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures si Oltenia, local in Muntenia si Moldova si pe arii restranse in
In tara
Vremea va fi racoroasa, si, in general, instabila. Ziua, cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse la munte, in Banat, Crisana, Transilvania, Maramures si Oltenia, local in Muntenia si Moldova si pe arii restranse in rest. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa, vor fi insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperaturile maxime se vor situa intre 17 si 26 de grade, iar cele minime intre 5 si 15 grade.
La Bucuresti
Cerul va fi mai mult noros si, temporar, indeosebi dupa-amiaza si in prima parte a noptii va ploua mai ales cu caracter de aversa si se vor semnala descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima de 13-14 grade.
Prognoza pentru weekend
Munte
Sambata
Vremea va fi racoroasa, si in general instabila. Ziua cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp si va cadea grindina. In cursul noptii cerul se va mentine mai mult noros in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali, unde va ploua local si variabil cu ploi izolate in restul zonei montane.
Duminica
Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi mai mult noros si va ploua mai ales in cursul zilei pe arii relativ extinse in Carpatii Occidentali si Meridionali si local in Carpatii Orientali. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice. Izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va fi in crestere usoara.
Litoral
Sambata
Vremea va fi racoroasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 13 si 15 grade. Temperatura apei marii va fi de 17-18 grade.
Duminica
Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime se vor situa intre 21 si 23 de grade, iar cele minime intre 14 si 16 grade. Temperatura apei va fi de 16-17 grade.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.