La librariile Humanitas din Alba Iulia, Bucuresti (libraria Humanitas Kretzulescu), Piatra Neamt, Iasi, Galati, Timisoara (libraria Humanitas Joc Secund), Sibiu, Cluj si Oradea va fi lansata, sambata 26 noiembrie 2005, ora 24.00, editia in limba roma
La librariile Humanitas din Alba Iulia, Bucuresti (libraria Humanitas Kretzulescu), Piatra Neamt, Iasi, Galati, Timisoara (libraria Humanitas Joc Secund), Sibiu, Cluj si Oradea va fi lansata, sambata 26 noiembrie 2005, ora 24.00, editia in limba romana a volumului "Harry Potter si Printul semipur" publicat de editura Egmont Romania.
Pentru a le da o sansa in plus fanilor, editura a decis ca acestia pot avea posibilitatea de a-si rezerva un exemplar in baza unui bon de precomanda - care se poate cumpara, incepand cu 14.11.2005, din librariile Humanitas unde are loc lansarea. Mai mult decat atat, cei care isi vor rezerva volumul, vor beneficia de 5% reducere.
Ca un bonus pentru fanii din Romania, organizatorii evenimentului ofera cititorilor cateva informatii din mult asteptata carte: "Vara este in toi, dar o ceata neobisnuita pentru acest anotimp bate in ferestre. Harry este in camera sa, asteptand ca pe ace vizita domnului profesor Dumbledore in persoana. Una dintre ultimele ocazii in care l-a vazut pe director a fost cand acesta purta un duel aprig cu Lordul Cap-de-Mort, iar lui Harry nu-i vine sa creada ca domnul profesor Dumbledore chiar isi va face aparitia tocmai in casa familiei Dursley. De ce il viziteaza acum? Ce este atat de important, incat nu poate astepta pana cand Harry se va intoarce la Hogwarts peste cateva saptamani? Al saselea an la Hogwarts al lui Harry a debutat deja intr-un mod ciudat, dat fiind ca lumea Incuiata si cea magica incep sa se impleteasca". J.K. Rowling proiecteaza cele mai recente aventuri ale lui Harry Potter din timpul celui de-al saselea an al lui la Hogwarts, cu o maiestrie desavarsita si intr-un mod care iti ia rasuflarea. (B.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.