Salariatii de la Tubinox, aflati in greva generala de mai bine de o luna, sunt decisi sa intre cu totii in greva foamei in cazul in care nu le vor fi rezolvate revendicarile, a declarat, ieri, Nicolae Pavelescu, presedintele sindicatului Tubinox. Sin
Salariatii de la Tubinox, aflati in greva generala de mai bine de o luna, sunt decisi sa intre cu totii in greva foamei in cazul in care nu le vor fi rezolvate revendicarile, a declarat, ieri, Nicolae Pavelescu, presedintele sindicatului Tubinox. Sindicalistii de la Tubinox au protestat ieri in fata reprezentantei Tenaris-Silcotub din Bucuresti, cerand plata drepturilor salariale cuvenite si neplatite salariatilor de mai multe luni de zile si negocierea contractului colectiv de munca. "Fata de nepasarea conducerii SC Tubinox SA de a discuta si negocia stingerea conflictului de munca, 11 salariati se afla in greva foamei din 16 noiembrie, ieri adaugandu-li-se inca un angajat", sustine Nicolae Pavelescu. Sindicatul Tubinox a solicitat forumurilor competente, cat si factorilor de raspundere sa gaseasca solutiile necesare in vederea solutionarii acestui conflict pe care firma Tenaris-Silcotub il are cu salariatii de la SC Tubinox SA si cheama la masa tratativelor conducerea acestei societati, care continua sa lipseasca din firma. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.