Carol Thatcher, fiica in varsta de 52 de ani a fostului premier britanic Margaret Thatcher, va lua parte, incepand de duminica, la unul dintre cele mai celebre reality-show-uri din Marea Britanie, care se desfasoara in padurile australiene, relateaza
Carol Thatcher, fiica in varsta de 52 de ani a fostului premier britanic Margaret Thatcher, va lua parte, incepand de duminica, la unul dintre cele mai celebre reality-show-uri din Marea Britanie, care se desfasoara in padurile australiene, relateaza Mediafax. Carol Thatcher, ziarista si scriitoare, a recunoscut ca nu si-a informat inca mama in legatura cu participarea la aceasta emisiune. Ea a declarat ca nu a facut acest lucru pentru ca se teme de reactia "Doamnei de fier".
"Nu i-am spus mamei si cred ca va fi foarte suparata, pentru ca nu apreciaza acest gen de emisiune. Presupun ca ii voi spune atunci cand am sa ma intorc", a declarat Carol. Emisiunea "I'm A Celebrity - Get Me Out Of Here!" urmareste, timp de 15 zile, 10 celebritati care se afla in mijlocul padurilor australiene si care trebuie sa faca fata zilnic unor situatii umilitoare pentru a-si face rost de mancare.
Emisiunea la care ia parte Carol Thatcher este la a cincea editie difuzata in Marea Britanie. In cadrul reality-show-ului vor mai fi prezenti Antony Costa, fost solist al grupului Blue, Jenny Frost, fosta membra a Atomic Kitten, precum si patru actori din serialele "Eastenders" si "Emmerdale". (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.