CSU Asesoft Ploiesti a fost invinsa marti in deplasare cu scorul de 79-70 (43-35), de Cholet Basket, intr-un meci din grupa A a FIBA EuroCup la baschet masculin. Pentru Asesoft au marcat Ocokoljici (21 de puncte), Nwosu (foto) (16), Krasici (15), Bur
CSU Asesoft Ploiesti a fost invinsa marti in deplasare cu scorul de 79-70 (43-35), de Cholet Basket, intr-un meci din grupa A a FIBA EuroCup la baschet masculin. Pentru Asesoft au marcat Ocokoljici (21 de puncte), Nwosu (foto) (16), Krasici (15), Burlacu (9), Avlijas (5) si Carutasu (4). Cel mai bun marcator al formatiei franceze a fost Wilson, cu 34 de puncte. Campiona Romaniei a inceput meciul extrem de bine si a condus la un moment dat cu 11 puncte diferenta insa pe parcurs elevii antrenorului Mladen Jojic au pierdut ritmul fiind dominati de francezi. Asesoft a pierdut la aceeasi diferenta cu care s-a impus pe teren propriu in disputa cu francezii, 9 puncte (75-66). Pentru a se califica in faza secunda a competitiei, CSU Asesoft are nevoie de o victorie la cel putin 12 puncte (la cat a pierdut in tur), pe 22 noiembrie, pe teren propriu, cu Azovmas Mariupol, precum si de un succes la St Petersburg, cu Dinamo (29 noiembrie), echipa care nu a mai pierdut de doi ani in cupele europene si care s-a impus la Ploiesti cu 66-54. Intr-un alt meci din grupa A, Dinamo Sankt Petersburg a invins marti pe Azovmash Mariupol, cu scorul de 89-84. Dinamo se mentine pe primul loc in clasamentul grupei A, cu 8 puncte, urmata de Mariupol (6 p). Asesoft ocupa locul trei, cu 5 puncte, la egalitate cu Cholet. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.