La Sala Polivalenta din Bucuresti, la data de 25 noiembrie, va avea loc prima editie a Festivalului Rock Your Mind, care are cap de afis trupa Clawfinger. Pentru acest festival vor mai veni in Romania trupele Subscribe (Ungaria), Cheesy (Olanda), Alt
La Sala Polivalenta din Bucuresti, la data de 25 noiembrie, va avea loc prima editie a Festivalului Rock Your Mind, care are cap de afis trupa Clawfinger. Pentru acest festival vor mai veni in Romania trupele Subscribe (Ungaria), Cheesy (Olanda), Alternosfera (Moldova), Point Blank (Macedonia).
Pentru cei 70 de lei noi (pretul unui bilet), spectatorii vor avea parte si de compania urmatoarelor trupe romanesti grele: Altar (Cluj-Napoca), Implant pentru refuz (Timisoara), Luna Amara (Cluj-Napoca) si Timpuri Noi (Bucuresti).
Este pentru prima oara cand la un festival din Romania trupele invitate din strainatate depasesc numeric trupele din Romania. Organizatorii festivalului au decis sa deschida festivalul cu trupa Chessy si sa ofere spectatorilor primele 50 de minute de muzica de atitudine, in care cei de la Cheesy vor prezenta, in premiera, si cateva dintre melodiile de pe noul lor album, ce urmeaza a fi lansat in preajma Festivalului.
O alta premiera o reprezinta faptul ca rockerii din Romania vor fi primii din lume care vor asculta live noul album Clawfinger. Biletele pot fi procurate prin reteaua Diverta, la Plaza Mall, Mall Vitan, Unirii si Scala (fosta Hollywood Music & Film), Sala Palatului, Sediul "In Your Mind". Pana la data de 20 noiembrie, un numar de bilete va fi pastrat in vanzare si in retelele alternative din Bucuresti: www.bileteonline.ro, Club Viking si Club Underworld. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.