Cinci din cei sapte pugilisti romani prezenti la Mondialele de la Mianyang au mai ramas in cursa pentru medalii, dupa ce Daniel Vacaru (91 kg) si Stefan Dragomir (69 kg) au fost eliminati luni seara, inca din turul inaugural. Medaliatul olimpic de la
Cinci din cei sapte pugilisti romani prezenti la Mondialele de la Mianyang au mai ramas in cursa pentru medalii, dupa ce Daniel Vacaru (91 kg) si Stefan Dragomir (69 kg) au fost eliminati luni seara, inca din turul inaugural. Medaliatul olimpic de la Atena, Ionut Gheorghe, a bifat deja doua victorii importante la categoria 64 kg si se afla la doar doi pasi de semifinale, iar Viorel Simion si-a trecut in cont un prim succes categoric in limitele categoriei 57 kg. Conform site-ului competitiei, primul examen dificil al lui Ionut Gheorghe va avea loc azi, cand va da ochi cu valorosul reprezentant al Cubei, Inocente Fiss Caraballosa, in vreme ce Viorel Simion se va lupta, maine, cu irlandezul Eric Donovan. Aseara tarziu, in primul tur al categoriei 75 kg, Gavril Roland a boxat cu azerul Avid Taghiyev, in vreme ce Bogdan Dinu (+91 kg) se va intalni, azi, cu belarusul Aliksandr Apanasiona, iar Constantin Bejenariu (81 kg), cu ungurul Istvan Szucs. (T. RIST)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.