Procuratorul Ernesto Bronzetti a negat luni, intr-un interviu acordat postului de Radio Incontro, interesul lui Real Madrid pentru Cristian Chivu (foto), informeaza site-ul libero.it. Bronzetti, care indeplineste si functia de emisar al gruparii span
Procuratorul Ernesto Bronzetti a negat luni, intr-un interviu acordat postului de Radio Incontro, interesul lui Real Madrid pentru Cristian Chivu (foto), informeaza site-ul libero.it. Bronzetti, care indeplineste si functia de emisar al gruparii spaniole, a declarat ca intalnirea sa cu internationalul roman a avut loc cu ceva timp in urma si a fost una intamplatoare. "Ne-am intalnit intamplator intr-un restaurant din Roma. Chivu a fost dorit de Real pe cand juca in Olanda, dar in ultimul timp nu s-a mai pus problema", a spus Bronzetti. Procuratorul italian a precizat ca mai mult ca sigur atacantul Antonio Cassano va semna prelungirea contractului cu AS Roma, dar la finalul sezonului se va transfera la o echipa de top. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.