O trufa alba provenita din Piemont (Italia) cu greutatea de 1,2 kilograme a fost vanduta pentru 95.000 de euro, duminica, unui cumparator anonim din Hong Kong, in cadrul unei licitatii organizate de Christies, transmite Mediafax. Cumparatorul anonim
O trufa alba provenita din Piemont (Italia) cu greutatea de 1,2 kilograme a fost vanduta pentru 95.000 de euro, duminica, unui cumparator anonim din Hong Kong, in cadrul unei licitatii organizate de Christies, transmite Mediafax. Cumparatorul anonim care a achizitionat trufa a facut acest lucru prin intermediul unei legaturi prin satelit. O trufa alba cu greutatea de 850 de grame a fost achizitionata, anul trecut, in schimbul sumei de 42.000 de euro, fiind, la momentul respectiv, cea mai scumpa trufa din lume. Aceasta a fost cumparata de restaurantul londonez "Zafferano". Restaurantul "Zafferano" a achizitionat trufa pentru a o oferi unor clienti precum actrita Gwyneth Paltrow sau miliardarului rus Roman Abramovici. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.