Mirel Radoi a anuntat duminica seara in cadrul emisiunii "Realitatea sportiva" de la Realitatea TV ca doreste sa se intoarca la Nationala chiar daca aceasta este condusa de Victor Piturca. "Am spus acum cateva zile ca vreau sa ma retrag. Auzisem si u
Mirel Radoi a anuntat duminica seara in cadrul emisiunii "Realitatea sportiva" de la Realitatea TV ca doreste sa se intoarca la Nationala chiar daca aceasta este condusa de Victor Piturca. "Am spus acum cateva zile ca vreau sa ma retrag. Auzisem si unele lucruri care nu s-au adeverit. Ma gandesc sa revin daca se poate si daca vrea si domnul Piturca", a spus capitanul Stelei. Radoi declarase saptamana trecuta ca nu va mai juca pentru echipa Romaniei, atata timp cat pe banca tehnica se va afla "Satana". In replica, Piturca afirmase ca Nationala nu are nevoie de astfel de elemente. In aceeasi ordine de idei, fundasul campioanei a lasat sa se inteleaga ca ar putea evolua pentru "tricolori" chiar maine contra Nigeriei, partida ce se va disputa pe stadionul din Ghencea. Afland despre intentia lui Radoi, Cristi Chivu, capitanul Nationalei, a declarat ca revenirea fundasului stelist ar fi un castig pentru Romania, afirmatie intarita si de Cosmin Olaroiu, antrenorul pe care Radoi l-a evaluat ca fiind "cel mai bun" dintre cei alaturi de care a lucrat. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.