Reprezentativa Romaniei va juca maine pentru a doua oara in istorie cu selectionata Nigeriei. In 1994, ""Generatia de aur"" a invins cu 2-0, intr-un amical, gratie golurilor lui Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu. Pusa sub semnul intrebarii in ul

Reprezentativa Romaniei va juca maine pentru a doua oara in istorie cu selectionata Nigeriei. In 1994, ""Generatia de aur"" a invins cu 2-0,
intr-un amical, gratie golurilor lui Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu.

Pusa sub semnul intrebarii in ultimele doua saptamani, partida amicala cu Nigeria se va disputa totusi maine, de la ora 17:00, la Bucuresti.
INCERTITUDINE. Initial, FRF intentiona ca maine sa sustina un meci de verificare contra puternicei reprezentative a Argentinei, dar tratativele s-au blocat din cauza pretentiilor financiare ale sud-americanilor, cifrate la aproximativ 800.000 de dolari. In aceste conditii, serviciul in-ternational al FRF, condus inca de Cristian Bivolaru, a izbutit sa ajunga la un acord cu federatia de specialitate din Nigeria. Dupa numai cateva zile insa, presa nigeriana a anuntat caderea intelegerii, citand oficiali ai propriei federatii, care sustineau ca ""vulturii"" nu pot juca miercuri la Bucuresti contra Romaniei, iar apoi, sambata, pe teren propriu, contra Coastei de Fildes. Amenintati de FRF cu o plangere la FIFA ca se vor prezenta la Bucuresti. La revenirea din Franta, dupa meciul cu C̦te da۪Ivoire, presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat: ""Am facut toate demersurile sa putem pune la dispozitia echipei nationale cele doua meciuri de care a avut nevoie. Nu tot timpul gasesti adversarii cei mai doriti"".

DOAR 14.700 DE BILETE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.