In prima etapa din cadrul Cupei Mondiale de natatie sportivii romani au obtinut mai multe rezultate notabile, Camelia Potec si Dragos Coman reusind chiar sa se impuna in cursele de 800 m liber, respectiv 1500 m liber, desfasurate in weekend in bazinu
In prima etapa din cadrul Cupei Mondiale de natatie sportivii romani au obtinut mai multe rezultate notabile, Camelia Potec si Dragos Coman reusind chiar sa se impuna in cursele de 800 m liber, respectiv 1500 m liber, desfasurate in weekend in bazinul olimpic din Durban. Dupa ce in prima zi a intrecerilor din Africa de Sud Camelia Potec terminase pe prima pozitie cu un avans de aproape doua secunde in fata ocupantei locului secund, chinezoaica Rui Yu, sambata seara, Dragos Coman a obtinut o victorie la fel de categorica, devansandu-l pe sud-coreeanul Tae-Hwan Park cu mai bine de o secunda. Din pacate, in aceeasi reuniune, campioana olimpica de la Atena n-a mai avut aceeasi evolutie buna in proba ei favorita, 200 m liber, si a terminat pe locul 5, cu 2:00,79, la patru secunde in urma olandezei Marleen Veldhuis. De mentionat ca Dragos Coman a mai obtinut un loc doi in cursa de 400 m liber, iar tanara speranta Valentina Brat a terminat a doua la 200 m spate. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.