La finalul partidei cu Cote D'Ivoire, selectionerul Victor Piturca era nemultumit de evoluia jucatorilor sai. "Adversarii au meritat victoria, pentru ca ne-au fost superiori la toate capitolele, fizic, tehnic, tactic. Noi am tratat meciul ca pe unul
La finalul partidei cu Cote D'Ivoire, selectionerul Victor Piturca era nemultumit de evoluia jucatorilor sai. "Adversarii au meritat victoria, pentru ca ne-au fost superiori la toate capitolele, fizic, tehnic, tactic. Noi am tratat meciul ca pe unul amical, fara suficienta determinare, in timp ce ei au jucat ca intr-o partida oficiala", a comentat suparat Piti. Selectionerul i-a luat apararea lui Nesu, care a fost deposedat usor in propriul careu in ultimele secunde ale meciului, faza din care Cote D'Ivoire a castigat meciul. "Nu trebuie sa-l criticam pe Nesu pentru greseala din final, ci sa-l imbarbatam", a spus Piturca. In apararea fundasului stelist a sarit si Cristi Chivu, care a urmarit de pe banca de rezerve meciul: "E tanar si orice om are dreptul la o a doua sansa." Presedintele Mircea Sandu a subliniat diferentele dintre cele doua echipe. "Ei sunt calificati la Campionatul Mondial, noi nu. Au jucatori de mare valoare, dar puteam obtine un rezultat bun daca nu ratam dupa pauza. Am fost criticati ca am ales pentru amical o echipa africana, dar s-a vazut ca n-a fost asa", a comentat Nasu'. "Avem multe de invatat din aceasta infrangere. Trebuie sa recunoastem ca au fost mai buni", a spus Bogdan Lobont. Iencsi era bucuros pentru gol, dar nu si pentru rezultatul final. "Nu am vrut ca prin aceasta reusita sa transmit vreun mesaj ca merit sa fiu titular meci de meci. Mi-am facut doar datoria, restul ramane la latitudinea selectionerului", a spus fundasul lui Spartak Moscova. Adrian Mutu a acuzat starea terenului, unul destul de bun, dar afectat de ploaia cazuta in timpul meciului, apoi s-a referit strict la jocul Nationalei. "Au avut mai multa forta ca noi, iar aceasta infrangere este cu atat mai dureroasa cu cat a fost determinata de o greseala stupida", a comentat fotbalistul lui Juve. Acesta a povestit si un episod din noaptea dinaintea jocului, cand un necunoscut s-a aflat pentru cateva secunde in camera sa. "Am tipat si s-a retras imediat. Nu stiu cine era, probabil gresise camera", a spus Adrian Mutu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.