Doi necunoscuti au jefuit, la sfarsitul saptamanii trecute, un magazin de telefoane mobile aflat in apropierea centrului Municipiului Braila, furand aproape 90 de telefoane, cateva zeci de cartele telefonice si incasarile din ziua respectiva, dupa c
Doi necunoscuti au jefuit, la sfarsitul saptamanii trecute, un magazin de telefoane mobile aflat in apropierea centrului Municipiului Braila, furand aproape 90 de telefoane, cateva zeci de cartele telefonice si incasarile din ziua respectiva, dupa ce au imobilizat-o pe vanzatoare cu un dispozitiv de electrosocuri. Atacul s-a produs la finalul programului, in jurul orelor 17.30, cand vanzatoarea, in varsta de 28 de ani, incerca sa aduca in magazin panoul publicitar instalat in strada. Ea a povestit politistilor ca doi indivizi au intrat in magazin si ca unul dintre ei a scos un aparat de electrosocuri, cu care a atins-o. Victima a relatat ca, dupa ce a lesinat, a fost carata in spatele magazinului, batuta si legata. Ea a mai povestit ca, in momentul intrarii in magazin, cei doi aveau asupra lor un pistol, dar ca nu poate preciza daca era real sau de jucarie. "Din afirmatiile victimei a rezultat ca autorii ar fi putut avea asupra lor un pistol - vom stabili daca de jucarie sau autentic - si ca actiunea a durat in jur de 15-20 de minute", a declarat comisarul - sef Ionel Decu, adjunctul sefului IJP Braila. Un ospatar de la un restaurant aflat in apropiere i-a dat femeii primul ajutor. El a povestit ca femeia era legata de scaun si ca plangea. "Era legata la picioare, era legata cu o esarfa sau cravata, nu stiu, la gat, ca si cum ar fi avut un calus in gura. Eu m-am dus, am dezlegat-o la picioare. Cand m-am uitat, erau sertarele ravasite, contracte pe jos, tot felul de documente", a declarat acesta. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.