La finalele turneului international de handbal feminin dotat cu "Trofeul Carpati", intrecere castigata de reprezentativa Romaniei cu trei victorii din tot atatea meciuri disputate (32-24, cu Azerbaidjan, 27-26, cu Slovacia si 44-25, cu Croatia), antr
La finalele turneului international de handbal feminin dotat cu "Trofeul Carpati", intrecere castigata de reprezentativa Romaniei cu trei victorii din tot atatea meciuri disputate (32-24, cu Azerbaidjan, 27-26, cu Slovacia si 44-25, cu Croatia), antrenorul Gheorghe Tadici s-a aratat multumit de evolutia elevelor sale. "A fost o etapa buna de pregatire, in care, in afara meciurilor propriu-zise, am avut sapte sedinte de pregatire, care ne-au ajutat sa evaluam potentialul actual al jucatoarelor. Selectia si-a atins scopul si s-a dovedit ca o concurenta constructiva pe posturi ajuta la formarea unitatii de grup", a declarat Tadici, adaugand ca, in ultimii ani, absenta unitatii de grup a fost marea problema a lotului roman. "Stim cu totii cate s-au intamplat la Nationala in ultimii ani. Chiar si acum au fost una-doua jucatoare, care erau mai preocupate de propria persoana decat de grup, dar prin comportamentul lor s-au autoexclus. S-au linistit apele si atunci si munca a fost mult mai buna", a mai spus Tadici dupa meciurile de la Cluj. Trecand la urmatoarele etape de pregatire pentru Mondialele din Rusia, tehnicianul echipei Silcotub Zalau a mai precizat ca tricolorele se vor reuni din nou, azi, la Bucuresti, de unde vor pleca in Danemarca. "Este penultima etapa de verificare, dupa care mai avem turneul din Ucraina, la finalul acestei luni. Dupa aceste turnee vom forma nucleul de baza si vom anunta lotul oficial pentru Mondialele din Rusia", a concluzionat Tadici, care la meciurile din Danemarca nu va putea conta pe serviciile stranierelor Simona Gogarla, Aurelia Bradeanu, Ana Maria Lazer si Paula Radulescu. Conform FRH, la competitia care se va disputa in perioada 15-20 noiembrie, Romania va juca in grupa A, alaturi de Coreea de Sud, Danemarca si Suedia, in vreme ce din grupa B fac parte Franta, Ucraina, Rusia si Norvegia. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.