TURCIA, 2.Liga, etapa a 12-a * CORNEL FRASINEANU (foto) a adus ieri victoria lui Bursaspor in deplasare de la Izmir, cu Altay, marcand unicul gol al intalnirii in minutul 58. Jucatorul roman a fost schimbat in minutul 90 cu Mesut, in timp ce IULIAN M
TURCIA, 2.Liga, etapa a 12-a * CORNEL FRASINEANU (foto) a adus ieri victoria lui Bursaspor in deplasare de la Izmir, cu Altay, marcand unicul gol al intalnirii in minutul 58. Jucatorul roman a fost schimbat in minutul 90 cu Mesut, in timp ce IULIAN MIU a fost integralist pentru Bursa.
CRISTIAN CIGAN si ALIN COTAN au marcat cate un gol in partida pe care echipa Sopron, antrenata de TIBOR SELYMES, a castigat-o sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, in fata lui Zalaegerszeg. Cotan a marcat pentru 2-1, in minutul 49, si a fost inlocuit in minutul 65, cu Signori. Cigan a primit un cartonas galben in minutul 43 si a stabilit scorul final al partidei prin reusita sa din minutul 78. Ion Ibric a fost si el integralist la Sopron, in timp ce ALEXANDRU COSTISOR nu a fost folosit de Selymes. La oaspeti, RADU SZABO a fost integralist. In urma acestui rezultat si a victoriei cu scorul de 5-1 obtinuta in prima mansa a optimilor, Sopron s-a calificat in sferturile Cupei Ungariei.
BELGIA, Cupa, 16-imi de finala * MARIUS NICULAE a inscris primul sau gol pentru Standard Liege, in partida castigata vineri, cu scorul de 2-0, in fata lui Olympic Charleroi, din liga a treia. Marius Niculae a fost integralist si a marcat in minutul 67. In urma acestei victorii, Standard Liege s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Belgiei. Niculae a marcat trei goluri pentru Standard, toate cu capul, dar intr-un meci amical disputat in compania formatiei Bas-Oha. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.