Anul acesta este unul de cosmar pentru Claudiu Dragan. Dupa ce a retrogradat cu Universitatea Craiova, a ajuns la Jiul Petrosani, echipa care se scalda in zona de jos a clasamentului. FAPTA. Ieri, fotbalistul lui Ionut Chirila a mai primit o lovit

Anul acesta este unul de cosmar pentru Claudiu Dragan. Dupa ce a retrogradat cu Universitatea Craiova, a ajuns la Jiul Petrosani, echipa care se scalda in zona de jos a clasamentului.

FAPTA. Ieri, fotbalistul lui Ionut Chirila a mai primit o lovitura. Tatal sau a fost prins la furat de agentii de paza de la Metro Pitesti. Dragan senior a incercat sa paraseasca magazinul fara sa plateasca un produs care valora doar 70.000 de lei vechi. Acesta a fost dus la Politia din comuna Bradu, pe raza careia se afla supermarketul, unde a fost audiat si urma sa i se intocmeasca dosar penal pentru furt!
SCHIMBARE. Desi initial nu au vrut sa ofere mai multe amanunte, politistii argeseni si-au dat seama ca tacerea lor s-ar putea interpreta ca o eventuala mascare a cazului, asa ca au revenit ulterior cu cateva detalii. Conform surselor din politie, Dragan a achizitionat mai multa marfa, iar la casa s-a descoperit ca un borcan avea capacul schimbat, diferenta fiind de 70.000 de lei.
Agentii de paza au facut exces de zel si nu acceptat plata pe loc a diferentei. In timpul redactarii procesului-verbal, Dragan senior l-a sunat pe fiul sau, dar acesta i-a transmis ca nu il poate ajuta intr-o asemenea problema. Claudiu Dragan a mai fost anul acesta in mijlocul unui scandal legat de viata sa personala. Sotia sa, Helga, l-a inselat cu unul dintre cumnatii dinamovistului Claudiu Niculescu.

TAMES, BOTEZ IN DOLIU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.