Echipa feminina de volei CSU Metal Galati a reusit sa provoace prima infrangere a liderului Diviziei A1, Rapid-AIBO, dupa ce a castigat in fata propriilor suporteri derby-ul etapei a VII-a, cu scorul de 3-2 (-19, 16, 21, -16, 16), la capatul unei dis
Echipa feminina de volei CSU Metal Galati a reusit sa provoace prima infrangere a liderului Diviziei A1, Rapid-AIBO, dupa ce a castigat in fata propriilor suporteri derby-ul etapei a VII-a, cu scorul de 3-2 (-19, 16, 21, -16, 16), la capatul unei dispute dramatice, in care ambele reprezentate autohtone in cupele europene au oferit un spectacol modest. In ciuda acestui esec in tie-break, Rapid-AIBO se mentine in fotoliul de lider, cu 13 puncte, in vreme ce pe locul secund se mentine campioana en-titre, Stiinta Bacau, care a spulberat pe Dinamo-Lemtrans, cu scorul de 3-0. In aceeasi etapa, "U" Jolidon Cluj a cedat pe teren propriu in fata Unic Piatra Neamt, cu 0-3, IOR a fost invinsa in propriul fief de Penicilina Iasi, tot cu 0-3, iar CSU Targu Mures a trecut de Arges Volei Pitesti, cu 3-0. In competitia similara masculina, derby-ul rundei a IX-a, dintre Dinamo si Petrom Ploiesti, a fost amanat pentru ca ros-albii au evoluat in grupele Cupei CEV. In absenta marelui derby, rezultatele consemnate in runda au fost normale, gazdele impunandu-se pe linie cu 3-0. VCM Constanta a castigat lejer disputa cu Stiinta Bacau, Steaua a dispus de VCM Rm. Sarat, Explorari Baia Mare s-a impus in fata Remat Zalau, iar VCM Piatra Neamt a spulberat campioana en-titre, Danubiu Tulcea. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.