Comisia Europeana s-a declarat "increzatoare" ca noul Guvern polonez va respecta democratia si va continua procesul de integrare in Uniunea Europeana. "Polonia este un stat membru al UE si va aplica, prin urmare, Tratatul european, iar in acesta figu
Comisia Europeana s-a declarat "increzatoare" ca noul Guvern polonez va respecta democratia si va continua procesul de integrare in Uniunea Europeana. "Polonia este un stat membru al UE si va aplica, prin urmare, Tratatul european, iar in acesta figureaza principiile democratiei, libertatii si drepturilor omului", a declarat Francoise Le Bail, purtator de cuvant al CE. Guvernul conservator polonez condus de Kazimierz Marcinkiewicz a obtinut joia trecuta votul de incredere din partea deputatilor, gratie sustinerii populistilor si extremei-drepte catolice. El dispune de o majoritate confortabila de 272 de voturi din totalul celor 460 de deputati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.