Parlamentul Republicii Moldova a aprobat un program legislativ incluzand actiunile recomandate de Consiliul Europei, ce urmeaza a fi realizate pana in iunie 2006, pentru ca in toamna anului viitor sa fie solicitata scoaterea tarii de sub monitorizare
Parlamentul Republicii Moldova a aprobat un program legislativ incluzand actiunile recomandate de Consiliul Europei, ce urmeaza a fi realizate pana in iunie 2006, pentru ca in toamna anului viitor sa fie solicitata scoaterea tarii de sub monitorizare, transmite BASA-press. Planul cuprinde modificarea regulamentului Parlamentului, protejarea imunitatii parlamentare de actiuni motivate politic, alinierea Legii partidelor si Legii electorale la normele europene. Deputatii s-au angajat sa continue reforma justitiei, sa ratifice Conventia privind combaterea traficului de fiinte umane si sa adopte o lege pentru combaterea si prevenirea acestui fenomen.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.