Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a primit ieri amenintari de la fratii Ioan si Victor Becali, dupa ce declarase ca Gica Popescu este produsul lor. Scandalul a avut loc la sediul LPF, dupa Adunarea Generala care l-a reales pe Dumitru Dra-go

Patronul lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a primit ieri amenintari de la fratii Ioan si Victor Becali, dupa ce declarase ca Gica Popescu
este produsul lor.

Scandalul a avut loc la sediul LPF, dupa Adunarea Generala care l-a reales pe Dumitru Dra-gomir in functia de presedinte. Pentru ca patronul lui CFR a plecat repede dupa sedinta, cei doi frati Becali i-au transmis amenintarile prin Iuliu Muresan, presedintele clubului clujean. ""Cei doi i-au transmis domnului Paszkany niste lucruri gretoase. Giovani a venit primul la mine si apoi Victor si mi-a spus ca are un dosar, ca Pazskany este un ungur imputit, ca-i rupe nasul, ca-i da o flegma intre ochi si chestii din astea"", a spus Muresan, adugand apoi ca nu il poate sustine pe Gica Popescu in lupta pentru sefia FRF deoarece este omul fratilor Becali: ""Este produsul lor, ei l-au pus sa candideze, sa le asigure suprematia in fotbal, sa domine. Poate ca nu prea au mai transferat jucatori in ultima vreme si s-or fi gandit ca nu le-ar strica sa-si traga un presedinte"".
SUSPENDARE. Iuliu Muresan a precizat ca nu stie daca Paszkany ii va actiona in instanta pe cei doi frati, dar ca sigur va solicita la FRF, la UEFA si la FIFA suspendarea licentei de impresar a lui Victor Becali: ""Giovani e presedinte, dar Victor ce a cautat aici, ca e impresar? Poate a venit sa bea un sprit sau ca sa se certe cu mine"".

VICTOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.