Cea mai ampla razie din ultimii 15 ani din Oradea a fost efectuata in noaptea de vineri spre sambata, la operatiune participand peste 200 de persoane, dintre care 192 de politisti din toate serviciile, cinci voluntari si patru asistenti sociali de la
Cea mai ampla razie din ultimii 15 ani din Oradea a fost efectuata in noaptea de vineri spre sambata, la operatiune participand peste 200 de persoane, dintre care 192 de politisti din toate serviciile, cinci voluntari si patru asistenti sociali de la Directia Judeteana Bihor pentru Protectia Drepturilor Copilului. Politistii au controlat 132 de autovehicule, retinand 22 de permise de conducere, din care 13 pentru conducere sub influenta alcoolului. Au mai fost verificate 12 cluburi si baruri, unde oamenii legii au gasit 23 de angajati fara forme legale. Au fost legitimate 644 de persoane, dintre care 42 minori. 176 de persoane au fost duse la sediul Politiei, iar asupra a 28 dintre ele s-a inceput cercetarea pentru savarsirea unor infractiuni prevazute de Legea privind ordinea publica. In baza constatarilor, vor fi formulate propuneri de suspendare a activitatii unor localuri ai caror administratori vindeau alcool minorilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.