FRF a reusit in cele din urma sa ajunga la un acord cu forul similar din Nigeria, astfel incat cele doua nationale se vor intalni miercuri, 16 noiembrie, intr-un meci amical, la Bucuresti. Ultimele detalii ale partidei vor fi stabilite astazi, cand s
FRF a reusit in cele din urma sa ajunga la un acord cu forul similar din Nigeria, astfel incat cele doua nationale se vor intalni miercuri, 16 noiembrie, intr-un meci amical, la Bucuresti. Ultimele detalii ale partidei vor fi stabilite astazi, cand se va decide stadionul, federatia urmand sa aleaga intre Ghencea si Cotroceni, in functie de prognoza meteo. Cele doua federatii s-au aflat in contact si saptamana trecuta, insa nu au ajuns la nici un acord pentru o partida care trebuia sa se dispute la Londra. Acuzatiile au fost reciproce, partea romana anuntand ca nigerienii nu mai vor, iar africanii viceversa, insa pana la urma partile s-au intalnit in Franta sI au pus la punct acest joc. Nigeria a pierdut neasteptat calificarea la Campionatul Mondial de anul viitor, castigatoarea grupei din care au facut parte "super-vulturii" fiind Angola, in premiera la un turneu final. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.