Ziaristul Horia Alexandrescu lanseaza astazi primul numar al unui saptamanal de week-end care va purta numele fostului cotidian "Independent". Publicatia, care va aparea in fiecare vineri, va avea 48 de pagini si va costa 30.000 de lei. "Este singuru
Ziaristul Horia Alexandrescu lanseaza astazi primul numar al unui saptamanal de week-end care va purta numele fostului cotidian "Independent". Publicatia, care va aparea in fiecare vineri, va avea 48 de pagini si va costa 30.000 de lei. "Este singurul saptamanal generalist de pe piata in acest moment. Va fi un saptamanal de week-end, in format de tabloid si o grafica foarte vie. Politicul va reprezenta doar o mica parte si va avea mai mult un caracter informativ", ne-a declarat ieri, Horia Alexandrescu. Noul Independent va acorda un amplu spatiu conceptului de familie si, in premiera absoluta, va dedica o pagina intreaga pensionarilor. "Vrabiuta arunca bomba/Sa-si rupa premierul trompa", "Dieta lui Iisus", "Mihaela nu-i prietena cu Andreea (viitoare Banica jr?)", "Desi a luat plasa, Bodu nu se lasa", sunt cateva dintre titlurile cu care saptamanalul "Independent" iese la vanzare. (D.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.