Echipa de fotbal a ziarului ZIUA a castigat joi seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, si al treilea meci din cadrul campionatului pe teren redus, scor 12-1 (5-0) cu TV Sport, rezultat in urma caruia a preluat sefia clasamentului. "Galacticii" au
Echipa de fotbal a ziarului ZIUA a castigat joi seara, la Sala Polivalenta din Bucuresti, si al treilea meci din cadrul campionatului pe teren redus, scor 12-1 (5-0) cu TV Sport, rezultat in urma caruia a preluat sefia clasamentului. "Galacticii" au facut din nou spectacol, in formula St. Patru, S. Rizan, D. Manea, M. Gherghe (cinci goluri), D. Dumitrescu (doua goluri), N. Ganea (trei goluri), V. Stefanescu (doua goluri), Al. Curelea si Cl. Puiu. ZIUA a mai jucat cu Fanatik, scor 9-3, si cu Antena 1, scor 6-1. Rezumatele meciurilor din cadrul comepetitiei, organizata de SC Smart International SRL, pot fi urmarite pe site-ul "www.smartfotbal.ro", unde se pot face si inscrieri pentru campionatul de amatori. (Commando Campineanu)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.