Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri ca opt jucatori legitimati la cluburile din strainatate au fost convocati pentru meciurile din cadrul turneului "LG Cup", care se va desfasura in perioada 11-13 noiembrie, in Iran. Cei opt stranieri convoca
Selectionerul Victor Piturca a anuntat ieri ca opt jucatori legitimati la cluburile din strainatate au fost convocati pentru meciurile din cadrul turneului "LG Cup", care se va desfasura in perioada 11-13 noiembrie, in Iran. Cei opt stranieri convocati sunt: Bogdan Lobont (Ajax) - portar; Flavius Stoican, Razvan Rat (ambii Sahtar Donetk), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Cristian Chivu (AS Roma) - fundasi; Razvan Cocis (Serif Tiraspol), Laurentiu Rosu (Recreativo Huelva) - mijlocasi; Adrian Mutu (Juventus) - atacant. Restul jucatorilor, din campionatul intern, probabil 14, vor fi anuntati la finalul etapei a 12-a, care este programata pe 5 si 6 noiembrie. Reunirea lotului va avea loc luni, 7 noiembrie, la ora 12, la Centrul National si Academia de Fotbal Mogosoaia. La "LG Cup" vor fi prezente patru reprezentative: Iran, Paraguay, Togo (toate calificate la turneul final al Cupei Mondiale-2006) si Romania. Pe 11 octombrie, se vor disputa doua meciuri, in urma unei trageri la sorti, urmand ca pe 13 noiembrie sa aiba loc finala mica, intre echipele invinse in prima zi, si finala mare, intre cele doua selectionate invingatoare in primele meciuri. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.