Fordul Anglia, utilizat in filmele din seria Harry Potter, la bordul caruia zboara tanarul magician, a fost furat de la studiourile din St Agnes, relateaza reprezentantii politiei locale, citati de Mediafax. Vehiculul albastru, aflat intr-o stare pro
Fordul Anglia, utilizat in filmele din seria Harry Potter, la bordul caruia zboara tanarul magician, a fost furat de la studiourile din St Agnes, relateaza reprezentantii politiei locale, citati de Mediafax. Vehiculul albastru, aflat intr-o stare proasta, a disparut in intervalul de timp miercuri dupa-amiaza - joi dupa-amiaza, a precizat un purtator de cuvant al politiei locale. "Credem ca masina nu putea fi condusa, asa ca a fost pur si simplu ridicata si luata", a declarat aceeasi sursa. Premiera mondiala a celui de-al patrulea film din serie, "Harry Potter si pocalul de foc", este prevazuta pentru luna noiembrie. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.