Actrita americana Brooke Shields /40 de ani/ asteapta cel de-al doilea copil cu sotul sau, Chris Henchy, scenarist de televiziune, dupa cum a confirmat impresarul ei, citat de Rompres. Brooke Shields, care a fost casatorita cu tenismanul Andre Agassi
Actrita americana Brooke Shields /40 de ani/ asteapta cel de-al doilea copil cu sotul sau, Chris Henchy, scenarist de televiziune, dupa cum a confirmat impresarul ei, citat de Rompres. Brooke Shields, care a fost casatorita cu tenismanul Andre Agassi, va naste acest al doilea copil in primavara anului viitor, a declarat aceeasi sursa, fara a oferi alte detalii. Shields, care a scris o carte despre starea de despresie post-partum prin care a trecut dupa prima sa nastere, in anul 2003, a ajuns vedeta la Hollywood in 1978, dupa ce a interpretat rolul unei fetite prostituate in filmul "Pretty Baby". Ulterior ea a primit rolul principal in serialul de televiziune "Suddenly Susan". In cartea sa, Brooke Shields mentioneaza ca a luat medicamente antidepresive pentru a combate gandurile sinucigase, care au coplesit-o dupa nasterea fiicei sale, Rowan Francis. Aceasta marturisire a fost criticata de Tom Cruise, o alta vedeta a lumii de la Hollywood, care, in calitate de membru al bisericii Scientologice, a declarat ca nu crede in tratamente psihiatrice. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.