Editura Compania organizeaza astazi, vineri 28 octombrie, cu incepere de la orele 17.00, in ceainaria Librariei Carturesti, o intalnire-dezbatere cu scriitori din seria "Contemporani", consacrata prozatorilor romani de azi. Genericul reuniunii: "Viat
Editura Compania organizeaza astazi, vineri 28 octombrie, cu incepere de la orele 17.00, in ceainaria Librariei Carturesti, o intalnire-dezbatere cu scriitori din seria "Contemporani", consacrata prozatorilor romani de azi. Genericul reuniunii: "Viata cu, despre sau pentru proza?". Este anuntata participarea urmatorilor autori editati la Compania: Adriana Bittel ("Intalnire la Paris"), Vasile Baghiu ("Punctul de plecare"), Petru Cimpoesu ("Simion liftnicul"), Stefan Caraman ("Rudi si alte cioburi de singuratate"), Mihai Giugariu ("Barca pentru paradis"), Adrian Lustig ("Poker si alte doua comedii"). Vor fi aduse si "vesti de la cei de departe", autori - adica - traitori peste hotare: Oana Orlea ("Alexandra iubirilor") si Alexandra Tarziu ("Fapte bune cu Lisa si alte 12 moralitati"). Se va vorbi si despre cartile regretatului Mircea Nedelciu editate la Compania ("Zodia scafandrului", "Proza scurta", "Zmeura de campie"). Gazde: Adina Keneres si Petru Romosan (Compania) si... "carturestii"! (Ov.S.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.