Petre Grigoras (foto), antrenorul "marinarilor", a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca cinci fotbalisti din lotul pe care il are la dispozitie sunt incerti pentru meciul cu Rapid de pe teren propriu, programat duminica, in etapa a 9-a a Div
Petre Grigoras (foto), antrenorul "marinarilor", a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca cinci fotbalisti din lotul pe care il are la dispozitie sunt incerti pentru meciul cu Rapid de pe teren propriu, programat duminica, in etapa a 9-a a Diviziei A. Cei cinci jucatori accidentati in ultima perioada sunt Mihai Baicu, Liviu Mihai, Mihai Gurita, George Usurelu si Cosmin Pascovici. "Avem mari probleme de lot si nu este atat de usor sa-i inlocuiesti pe acesti jucatori. Am discutat cu ei si cu medicul si sper ca pana la meciul de duminica sa reusim recuperarea a doi jucatori dintre cei cinci care au probleme medicale", a spus Grigoras. Acesta a precizat ca jucatorilor sai nu trebuie sa le fie teama de Rapid. "Intalnim o echipa cu pretentii si in aceste conditii se anunta un meci extrem de dificil, dar nu trebuie sa ne fie frica. Va trebuie sa ne mobilizam si sa castigam dupa doua esecuri consecutive. Victoria din Cupa Romaniei si calificarea in faza urmatoare au fost o gura de oxigen dupa esecurile din campionat cu Steaua si FC National. Sper ca la meciul cu Rapid sa vina lumea la stadion, pentru ca fara spectatori joci ca intr-un cimitir", a spus antrenorul Farului. Intrebat daca il va mentine titular pe portarul George Curca dupa gafele din meciul de miercuri, din Cupa Romaniei, cu Rapid II, Grigoras a raspuns: "In principiu, nu sunt de acord sa iau gatul unui jucator daca prinde o zi mai slaba, asa ca va trebui sa ma mai gandesc. Am primit opt goluri in ultimele trei meciuri si toate pe fondul unor greseli personale, ceea ce este foarte mult. Greselile ne-au costat puncte". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.