Ioana Laura Croitoru (foto) (categoria 6-12 ani) si Ana-Maria Muntean (13-16 ani) sunt castigatoarele celei de a treia editii a concursului "Generatia animatiei", organizat de Cartoon Network in Romania. Sute de lucrari au fost primite, din intreaga
Ioana Laura Croitoru (foto) (categoria 6-12 ani) si Ana-Maria Muntean (13-16 ani) sunt castigatoarele celei de a treia editii a concursului "Generatia animatiei", organizat de Cartoon Network in Romania. Sute de lucrari au fost primite, din intreaga tara, iar juriul de la cartierul general al Cartoon Network, din Londra, le-a ales pe cele mai bune. Castigatorii locului intai vor primi un televizor si un CD player, o geanta cu cadouri surpiza si materiale pentru creatie artistica. Scoala unde invata va primi un computer cu accesorii, un scanner si o imprimanta, precum si echipamente pentru desen in valoare de o mie de dolari care vor fi folosite pentru a descoperi si a sustine alti copii talentati. Lucrarile locului unu pentru ambele categorii de varsta vor prinde viata si vor deveni desen animat pe micul ecran. Cei care s-au plasat pe locul al doilea si al treilea vor primi si ei premii speciale, iar desenele lor vor fi prezentate pe canal, insa nu in versiune animata.
"Generatia animatiei" este o competitie nationala pentru copii si scoli, organizata anual de Cartoon Network. Concursul se adreseaza copiilor intre 6-12 ani si respectiv 13-16 ani, care sunt invitati sa creeze propriile lor povesti si personaje de desene animate, originale.
Ceremonia dedicata castigatorilor va fi un eveniment festiv si pe micul ecran, difuzarea desenelor lor avand loc pe 4 noiembrie, la orele 18.00, in cadrul unei gale in stil "Oscar", cu covor rosu, perdele de catifea si replici spirituale, al carei maestru de ceremonii va fi Johnny Bravo! (L.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.