Ion Iliescu s-a razgandit deocamdata sa mai iasa public cu o scrisoare de atac la adresa conducerii PSD. "Eu nu am nimic de comunicat oficial. Eu am alte cai de comunicare, eu comunic direct cu liderii partidului", a sustinut ieri senatorul PSD. El s
Ion Iliescu s-a razgandit deocamdata sa mai iasa public cu o scrisoare de atac la adresa conducerii PSD. "Eu nu am nimic de comunicat oficial. Eu am alte cai de comunicare, eu comunic direct cu liderii partidului", a sustinut ieri senatorul PSD. El si-a exprimat din nou indignarea fata de informatiile aparute in presa privind o presupusa plecare a sa din partid. "Nu iau in calcul o demisie. Este o fabulatie a unei minti iscoditoare care vrea sa tulbure linistea din partid. De unde stie ce gandesc eu?", a afirmat vizibil iritat Iliescu. El a pus ultimele articole din presa privind un atac public al sau la adresa conducerii PSD pe seama unei stari de agitatie care s-a creat imediat dupa iesirea presedintelui partidului, Mircea Geoana. "Banuiesc ca s-a creat o stare de agitatie dupa declaratiile unor lideri ai PSD. Oamenii s-au incapatanat sa dau niste replici si eu m-am incapatanat sa nu le dau", a comentat senatorul pesedist. De altfel, surse din interiorul partidului ne-au declarat ca Iliescu a renuntat sa mai comunice in presa nemultumirile pe care le are vizavi de conducerea PSD, asa cum ar fi dorit initial. Iliescu va astepta revenirea in tara a lui Geoana, care e plecat la Londra si ii va trimite personal toate supararile sale. Totodata, presedintele executiv al PSD Adrian Nastase a pledat pentru o comunicare in interiorul partidului si nu prin intermediul presei. "Cred ca trebuie sa intarim coeziunea din interiorul partidului", a spus Nastase. Intrebat care dintre cei doi lideri a gresit, presedintele PSD a oferit un raspuns diplomatic: "Nu e vorba de greseli, ci de susceptibilitate, care trebuie luata in calcul. Lui Iliescu, ca fondator al partidului trebuie sa i se accepte libertatea de a se exprima. Pe de alta parte, trebuie sa intelegi si sensibilitatile lui Geoana ca presedinte, care incearca prin elemente de autoritate sa-si construiasca aceasta statura de presedinte al partidului", a comentat Nastase. El a negat ca ar fi avut ieri o intalnire cu Iliescu si conducerea PSD, mentionand ca nu a incercat niciodata sa aiba un rol de mediator. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.