Presedintele lui CSU Asesoft Ploiesti, Alexandru Iacobescu, s-a aratat nemultumit de evolutia campionilor Romaniei in meciul castigat marti seara, pe teren propriu, cu 75-66 in fata gruparii franceze Cholet, in cadrul grupei A din FIBA EuroCup. "Nu a
Presedintele lui CSU Asesoft Ploiesti, Alexandru Iacobescu, s-a aratat nemultumit de evolutia campionilor Romaniei in meciul castigat marti seara, pe teren propriu, cu 75-66 in fata gruparii franceze Cholet, in cadrul grupei A din FIBA EuroCup. "Nu a functionat la parametrii normali nici atacul, nici apararea, fiind inadmisibil ca, dupa ce am condus cu 17 puncte, in sfertul patru sa ne prabusim permitand oaspetilor sa se aproprie periculos", a punctat Iacobescu, referindu-se la faptul ca francezii au reusit in numai sase minute sa reduca diferenta de la 40-57 la 57-60! In cele din urma, gratie evolutiei foarte bune a fundasilor Ocokoljic (16) si Krasic (13), dar mai ales a prestatiei pivotului Burlacu (23), Asesoft s-a impus cu 75-66. Totodata, Iacobescu a tinut sa adauge ca, in urma rezultatului dintre Dinamo St. Petersburg si Azovmash Mariupol (n.n. - rusii s-au impus cu 77-72), crede ca echipa din Ucraina este cel mai puternic adversar in lupta pentru calificare. "Principalul adversar ramane echipa din Ucraina. Ca sa putem trece, insa, de aceasta grupa si sa ne calificam avem nevoie de noua puncte, fie castigand toate meciurile de acasa, fie sa invingem si in Franta", a concluzionat Iacobescu. In clasament, Asesoft detine sefia grupei A, cu un cosaveraj mai bun decat al reprezentantei Rusiei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.