In vreme ce reprezentantiva feminina se afla pe ultima suta de metri inaintea Mondialelor din Rusia, care se vor derula in decembrie, nationala masculina, antrenata de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu, incepe de maine pregatirile pentru preliminari
In vreme ce reprezentantiva feminina se afla pe ultima suta de metri inaintea Mondialelor din Rusia, care se vor derula in decembrie, nationala masculina, antrenata de Lucian Rasnita si Nicolae Munteanu, incepe de maine pregatirile pentru preliminariile CM 2007, urmand sa participe, in perioada 28-30 octombrie, la un turneu international in Olanda. Cei doi tehnicieni au apelat pentru competitia gazduita de Leeuwarden la multi jucatori tineri, printre care se afla si consacratii Ghionea si Saulescu, componenti de baza ai echipei de tineret care s-a clasat pe locul 6 la CM din Ungaria. Conform programului de la "Lucardi Cup", Romania va juca in ordine cu Olanda, Egipt si Cehia. "Este prima actiune in vederea preliminariilor CM 2007, dupa play-off-ul european pierdut cu Serbia-Muntenegru. Daca nu am fi increzatori ca putem obtine calificarea la CM nu ne-am fi apucat de treaba. Am chemat la lot pentru acest turneu jucatorii remarcati in meciurile de campionat si in cupele europene", a spus Rasnita, acuzat in urma cu o saptamana de conducerea CS Dinamo ca nu a convocat pentru meciurile din Olanda mai multi ros-albi. Reamintim ca Romania va juca in grupa a IV-a din preliminariile CM 2007 cu Luxemburg, Letonia si Lituania, prima clasata urmand sa acceada la baraj. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.