Dumitru Dragomir, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, a salutat ieri decizia premierului Calin Popescu-Tariceanu de a investi 100 de milioane de euro in modernizarea Stadionului "National". "Daca reuseste acest proiect si-l duce la indeplinire, ar t
Dumitru Dragomir, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, a salutat ieri decizia premierului Calin Popescu-Tariceanu de a investi 100 de milioane de euro in modernizarea Stadionului "National". "Daca reuseste acest proiect si-l duce la indeplinire, ar trebui sa-i facem statuie lui Tariceanu. Eu stiam ca domnul Videanu, primarul Capitalei, este un om competent, dar daca le iese, asta ar fi deosebit", a spus "Corleone" despre proicetul ce implica Guvernul si Primaria Capitalei. Intrebat daca o demolare si o reconstructie ar fi preferabile unei modernizari, presedintele Ligii a declarat ca este important ca rezultatul sa fie un stadion european. "Nu conteaza ce vor alege. Si daca il demoleaza nu e nici o problema, chiar daca s-au bagat niste bani in gazon. Nu se mai pun o suta de mii de euro pe langa cei o suta de milioane pe care au promis ca-i vor investi", a spus Dragomir. De mentionat ca oficialul de la liga a fost unul din cei mai inversunati critici ai guvernantilor actuali, carora le-a reprosat ignorarea permanenta a fotbalului. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.