"Nu vreau sa comentez in legatura cu demisia doamnei Musca. Eu mi-am exprimat ieri (n.r.-miercuri) public punctul de vedere. Revin si am spus ca regret ca un asemenea gest nu se anunta prin presa, exista niste proceduri. Mona Musca este unul din mini
"Nu vreau sa comentez in legatura cu demisia doamnei Musca. Eu mi-am exprimat ieri (n.r.-miercuri) public punctul de vedere. Revin si am spus ca regret ca un asemenea gest nu se anunta prin presa, exista niste proceduri. Mona Musca este unul din ministrii care s-au achitat bine de rolul pe care l-au avut. Demisia este in intregime decizia ei. Nu cred ca actualul cabinet va avea de suferit in urma acestei demisii. Mergem in continuare, avem obiective importante de indeplinit pe linia integrarii europene. Avem in momentul de fata prioritatea zero care sunt inundatiile, asa incat membrii cabinetului sunt concentrati pe aceste chestiuni".

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.