Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, pare sa-si fi regasit cadenta in acest final de sezon si s-a calificat in turul secund al turneului de la Sankt Petersburg, dotat cu premii in valoare totala de un milion de dolari. Conform site
Liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, pare sa-si fi regasit cadenta in acest final de sezon si s-a calificat in turul secund al turneului de la Sankt Petersburg, dotat cu premii in valoare totala de un milion de dolari. Conform site-ului oficial al competitiei din circuitul Master Series, in runda inaugurala, Pavel a trecut, luni seara, de cehul Jiri Vanek, jucator urcat pe tablou din calificari, cu scorul de 6-3, 7-6 (5), la capatul a doua ore de joc.
In faza urmatoare, Pavel va juca impotriva castigatorului partidei care i-a opus pe germanul Philipp Kohlschreiber si pe suedezul Thomas Johansson, ultimul fiind cotat al doilea mare favorit al turneului.
Pentru calificarea in turul al doilea, Pavel si-a asigurat un bonus de cinci puncte ATP si un cec in valoare de 17.000 de dolari. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.