Banca Romaneasca a lansat, la inceputul acestei saptamani, creditul pentru casa cu dobanda de 8,5% pe an si creditul de nevoi personale cu dobanda de 9,9% pe an, ambele in lei. Potrivit unui comunicat al bancii, pentru cele doua produse noi dobanda e
Banca Romaneasca a lansat, la inceputul acestei saptamani, creditul pentru casa cu dobanda de 8,5% pe an si creditul de nevoi personale cu dobanda de 9,9% pe an, ambele in lei. Potrivit unui comunicat al bancii, pentru cele doua produse noi dobanda este fixa in primul an de la contractarea creditului. De asemenea, banca a redus dobanzile la toate creditele in lei acordate persoanelor fizice. Creditul pentru casa poate avea o valoare de maxim 300.000 de euro (echivalent lei) si se acorda pe perioade de pana la 30 de ani. Clientii pot opta si pentru dobanda variabila la creditele in lei pentru case, care in acest moment este de 10,95% pe an. Dobanda variabila la creditul pentru reparatii a fost redusa de la 14,5% la 11,95% pe an. Pentru creditele de nevoi personale de valoare mica (maxim echivalentul a 5.000 de euro), Banca Romaneasca a redus dobanda variabila de la 17,95% la 13,95% pe an, iar dobanda fixa este de 12,95% pe an.
Pentru creditele de nevoi personale de valoare mare (maxim echivalentul a 50.000 de euro), dobanda variabila la lei este de 12,95% pe an. Acest tip de credit se acorda pe cel mult 20 de ani si se garanteaza cu ipoteca. (A.M.V.)

Ziua

Sursa: Ziua



Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.