Rompetrol Downstream va introduce in benzinariile proprii un sistem digital multimedia prin care clientii pot afla informatii utile despre situatia economica, politica si sociala, cursul valutar sau stiri privind activitatea grupului Rompetrol, infor
Rompetrol Downstream va introduce in benzinariile proprii un sistem digital multimedia prin care clientii pot afla informatii utile despre situatia economica, politica si sociala, cursul valutar sau stiri privind activitatea grupului Rompetrol, informeaza un comunicat al grupului. Sistemul functioneaza deja in trei statii Rompetrol amplasate in Bucuresti, Timisoara si Constanta. Pana la sfarsitul anului 2005, acesta va deveni functional la nivel national, in toate benzinariile Rompetrol. "Prin intermediul unor monitoare amplasate in incinta statiilor, la fiecare pompa de alimentare, si in magazinele Rompetrol, clientii vor putea afla in permanenta informatii utile despre situatia economica, politica si sociala, cursul valutar, stiri privind activitatea grupului, lansarile de produse si servicii Rompetrol pentru consumatori", se precizeaza in comunicat. Compania Rompetrol Downstream detine in Romania 93 de benzinarii proprii si 152 in sistem de parteneriat. (G.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.