Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat maniera de arbitraj de la meciul cu Otelul Galati si pe presedintele CCA, Ion Craciunescu. "Ne asteptam la acest arbitraj, pentru ca asa s-a intamplat si pana acum. Arbitrii au venit cu lectia
Finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a criticat maniera de arbitraj de la meciul cu Otelul Galati si pe presedintele CCA, Ion Craciunescu. "Ne asteptam la acest arbitraj, pentru ca asa s-a intamplat si pana acum. Arbitrii au venit cu lectia bine invatata. De aceea consider ca cel care le da aceste teme ar trebui sa isi dea demisia, daca are un pic de onoare. Nu este posibil ca vineri, la Iasi, presedintele CCA sa se intalneasca cu presedintele de la Otelul la un meci de Divizia C", a spus Porumboiu, care a precizat ca de vina pentru rezultatul de egalitate nu este numai arbitrul: "FC Vaslui nu a jucat ce trebuia sa joace, iar numele de rezonanta cu contracte fabuloase si platite la zi au dat dovada de lipsa de profesionalism evidenta". Porumboiu a precizat ca "sagetile" indreptate din partea lui Craciunescu impotriva echipei sale dau dovada de o lipsa de fair-play care nu are nici o legatura cu regulamentul. "Ii reprosez lui Serea maniera in care a arbitrat si s-a vazut clar ca a avut o tema pe care a invatat-o bine. Sper ca domnul Craciunescu sa fie fericit daca FC Vaslui va retrograda", a afirmat Porumboiu, care a mentionat ca nu se afla "in razboi" cu presedintele CCA: "A fost toata viata un angajat, ceea ce este si acum, si nu am cum sa am respect pentru Craciunescu". "Stiam ca nu trebuie sa merg in zonele cu gripa aviara, dar e absurd ceea ce sustine Porumboiu! Ce trebuia sa fac, daca Marius Stan era la meci? Sa plec?", a replicat Craciunescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.